HÍREK

27márc.
2023

Az ALD Automotive kibővíti partnerségi megállapodását a Kia magyarországi képviseletével

Az ALD Automotive kibővíti partnerségi megállapodását a Kia magyarországi képviseletével

Az ALD Automotive Magyarország ma bejelentette a Kia Hungary Kft-vel kötött partnerségi megállapodásának kiterjesztését a vállalati és KKV-ügyfeleket célzó ún. ‘white label’ operatív lízingszolgáltatásokra vonatkozóan.

 

A Kia azért választotta az ALD Automotive-ot, mert az globális forgalmazási partnerként innovatív kínálattal és piacvezető szakértelemmel rendelkezik.

A ‘white label’ partnerség az ALD Automotive Magyarországgal lehetővé teszi a Kia márkakereskedők számára, hogy márkakereskedői hálózatukon keresztül vonzó, teljeskörű lízing megoldásokkal válaszoljanak az innovatív mobilitási megoldások iránti egyre erősödő keresletre saját piacaikon.

A Kia magyarországi képviselete, amely évek óta ápol partneri kapcsolatot az ALD Automotive Magyarországgal, a mostani megállapodással megalapozza operatív lízingszolgáltatás kínálatát.

 

"A Kia Hungary Kft-vel való partnerségünk bővítése megerősíti hazai vezető pozíciónkat a teljeskörű gépjárműlízing szegmensben, és tükrözi azon törekvésünket, hogy partnereinket erőteljes ‘white label’ lízingszolgáltatásokkal támogassuk a vállalati és KKV ügyfélkör  számára" - mondta Olena Tymofiyiva, az ALD Automotive Magyarország ügyvezetője. "Alig várjuk, hogy az elkövetkező években segíthessük a Kia magyarországi tevékenységét, szolgáltatási palettájának bővítésében."

 

Az ALD Automotive Magyarország elkötelezett a teljeskörű lízing partnerségi megközelítése mellett, így a Kia megállapodás kibővítésével immáron négyre nőtt a magyarországi autógyártókkal kötött ‘white label’ együttműködések köre.

 

ALD Automotive Magyarország

Az ALD Automotive több, mint 20 éve működik Magyarországon, mobilitási megoldásokat, teljeskörű lízinget és flottakezelési szolgáltatásokat nyújt országszerte nagyvállalatokból és KKV-kből álló ügyfélköre számára. Az ALD Automotive - mint iparágában vezető szerepet betöltő vállalat - stratégiájának középpontjába a fenntartható mobilitást helyezi, innovatív mobilitási megoldásokat és technológia-alapú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, segítve őket abban, hogy mindennapi üzleti tevékenységükre összpontosíthassanak.

Az ALD Automotive Magyarország 98 munkatársa 13.000 járművet kezel.

Sajtókapcsolat:

ALD Automotive Magyarország - Kommunikáció

 Koller-Nagy Annamária

 marketing.hu@aldautomotive.com