HÍREK

23márc.
2021

A BCSDH új tagja az ALD Automotive Magyarország Kft.

A BCSDH új tagja az ALD Automotive Magyarország Kft.

Az ALD Automotive Magyarország sikerrel pályázott a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) tagfelvételéért és büszkén csatlakozik a szervezet munkájához.

Ez a partnerség lehetővé teszi számunkra, hogy közvetlen hozzáféréssel rendelkezzünk az ország legutóbbi fenntarthatósági kezdeményezéseihez, környezeti és társadalmi projektjeihez. A tagság számos kiváló lehetőséget kínál; növekedhet CSR-tevékenységünk láthatósága tudásmegosztás, együttműködések és közös projektek megvalósulása révén. Csatlakozásunkkal hozzájárulunk az új és innovatív gondolkodásmód létrehozásának missziójához, versenyképességünk javítása és a gazdaság fenntartható fejlődéséhez valamint a környezeti és természeti erőforrások megőrzéséhez.

A továbbiakban a BCSDH közleményét olvashatják:

Legújabb tagunk az ALD Automotive Magyarország Kft. A 2002-ben alapított társaság ügyvezető igazgatója Olena Tymofiyiva, 2019-es árbevétele 27 milliárd forint volt 102 munkavállaló alkalmazása mellett.

Az ALD Automotive a Societé Générale Group leányvállalata, amely lízinggel és flottakezeléssel foglalkozik. Tapasztalatai és hírneve miatt az egyik vezető vállalat ezen a területen. Az ALD Automotive csapata költséghatékony megoldásokat kínál ügyfeleinek, miközben teljes mértékben betartják a környezetvédelmi követelményeiket.

Move 2025 stratégiai tervük alapján globális vezető szerepet kívánnak vállalni a fenntartható mobilitási megoldások terén, az embereket és a vállalatok társadalmi felelősségvállalását helyezik az üzleti modell középpontjába. A CSR fenntarthatósági megközelítése náluk magában foglalja a fenntartható mobilitás jövőjének alakítását, az elkötelezett és felelős munkáltatói tevékenységet azáltal, hogy a vezetői testületekben a nők arányát 35%-ra emelik, valamint a vállalat belső környezeti lábnyomát 30%-kal csökkenti 2019-hez képest 2025-ig.

A COVID-19 járvány miatt biztosították, hogy minden alkalmazottnak lehetősége legyen otthon dolgozni, ha szükséges a jelenlegi előírások és tanácsadás alapján. Minden 10 kollégára 1 tanúsított elsősegélynyújtó kollégát képeztek. A magatartási kódex alapján a bérek egységességét az ALD Automotive minden alkalmazottja tekintetében biztosítja, nyugdíjas és fogyatékkal élő munkavállalóik számára pedig minden intézkedést megtesznek a munkahelyi kényelem érdekében.

2018 óta az Ecovadis minden évben értékeli az ALD Automotive Magyarországot, beleértve a társadalmi felelősségvállalásukat és a fenntartható beszerzéseket. Ez az eredmény a vállalatukat az EcoVadis által értékelt vállalatok felső 25 százaléka közé sorolja. Az ALD Automotive minden évben felméri az összes lényeges elemét, és elkészíti a Planétic jelentést, amely a következőket tartalmazza: irodaházak, energiafogyasztás, papírfelhasználás, alkalmazottak szállítása, hulladékgazdálkodás, vízfogyasztás értékelése.

A BCSDH-hoz való csatlakozásukra lehetőségként tekintenek, mellyel hozzájuthatnak fenntarthatósági kezdeményezésekkel, az országban zajló környezeti és társadalmi projektekkel kapcsolatos friss információkhoz, megoszthatják a vállalatukkal kapcsolatos ismereteket és annak hátterét, valamint a csatlakozhatnak egy közösséghez közös projekteken dolgozva.

forrás: https://bcsdh.hu/uj-tagunk-az-ald-automotive-magyarorszag-kft/

Koller-Nagy Annamária - ALD marketing Manager I CSR Ambassador