HÍREK

30júl.
2020

Olena Tymofiyiva az új ügyvezető az ALD Magyarország Kft. élén

Olena Tymofiyiva az új ügyvezető az ALD Magyarország Kft. élén

2020. szeptember 1-jétől Olena Tymofiyiva veszi át a flottamenedzsment és lízingszolgáltató ALD Automotive Magyarország Kft., ügyvezetői posztját. 

Az ezt megelőzően Bulgáriát irányító ügyvezető igazgató hazánkban Klaudija Časar Torkar-t váltja, aki 2018-tól vezette a magyar ALD csapatát és a továbbiakban az ALD Belgium ügyvezetőjeként folytatja.

Olena Tymofiyiva 2006-ban kezdte pályafutását az ALD Automotive-nál Ukrajnában. 2009-től Pénzügyi igazgató, 2017-től pedig Informatikai- és projektvezető pozíciót töltött be. Az ALD Automotive Bulgária ügyvezetőjévé 2018-ban nevezték ki. Olena, MSc-fokozatát Üzleti Adminisztrációból a Kijev-Mohyla Business School-ban szerezte.

„Biztos vagyok abban, hogy Klaudija és Olena szakértelmével és tapasztalatával nagymértékben hozzájárulnak majd Belgiumban és Magyarországon folytatott sikeres tevékenységünk növekedéséhez” – nyilatkozza Tim Albertsen, az ALD vezérigazgatója.

"Célunk az, hogy felgyorsítsuk az ALD stratégiai fejlődését az egész csoporton belül a mobilitási ágazatban, ahol a társaság ideális helyzetben van ahhoz, hogy kihasználja a strukturális trendeket, és vezető pozícióink Belgiumban és Magyarországon lehetővé teszik számunkra, hogy kielégítsük ügyfeleink változó mobilitási igényeit."

Az ALD Automotive Magyarország a hazai piacon meghatározó szerepet tölt be, az MKB Euroleasing 2016-os felvásárlását követően, 15 576 járműből álló flottát üzemeltet nagyvállalatok és kkv-k részére egyaránt. (2019. december 31-i adatok alapján)