HÍREK

21máj.
2020

Az ALD Magyarország új mobilapplikációt fejlesztett CICO néven

Az ALD Magyarország új mobilapplikációt fejlesztett CICO néven

Az ALD Magyarország 2020-ban új mobil alkalmazást fejlesztett ki, hogy megkönnyítse a különböző gépjárművek átadás-átvételi folyamatának kezelését.

 

A Check-In Check-Out (CICO) eszközt február óta sikerrel alkalmazzuk a Gépjármű leadásoknál. Egy e-átvételi folyamat során a fejlesztés mobil alkalmazási platformon keresztül digitális visszaigazolást küld az összes érintett félnek és automatikusan behelyezi a szükséges adatokat az ALD back-office rendszerébe. Az alkalmazásba feltölthetők a telefon kamerájával készített képek a jármű állapotáról, valamint az összes szükséges adatot elküldi az ALD-nek további felhasználása a belső munkafolyamatokhoz.

 

Várhatóan júniusban, az applikáció használata kiterjed majd az Új autó átadás folyamatára, 2020. harmadik negyedévében az ALD Flex és a Rent-a-Car átvételekre, valamint a Door-to-door szolgáltatások kezelésére 2020. negyedik negyedévében.

 

A fejlesztés számos, előzetesen manuális folyamat automatizálását tette lehetővé és még sok új megoldás várható. Örömmel osztunk meg néhány képernyőképet az alkalmazásról, és izgatottan állunk elébe a további automatizálásnak!