HÍREK

25márc.
2020

COVID-19 információ

COVID-19 információ

Az ALD Automotive Magyarország meghozta a szükséges intézkedéseket az üzletmenet folytonossága, munkatársaink és ügyfeleink egészsége védelmében.

 

Fokozott figyelemmel kísérjük a COVID -19 (Koronavírus) járvány kapcsán kialakult helyzetet, betartva az Egészségügyi Világszervezet (WHO), hazánk kormánya és az egészségügyi hatóságok rendelkezéseit.

 

Cégünk megtette a szükséges lépéseket az üzletmenet folytonosságának biztosítása érdekében, elsődleges szempontként figyelembe véve munkatársaink és ügyfeleink egészségét és biztonságát. A fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében egyedi intézkedéseket léptettünk életbe: egészségügyi szabályozásokat, személyes találkozók és az üzleti utazások korlátozását, munkatársaink irodai tartózkodásának rotációját, illetve az otthonról történő munkavégzés lehetőségének biztosítását.

 

Miközben a fennálló helyzet bizonyos korlátozásokat vet fel, továbbra is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a mobilitásuk fenntartásához szükséges támogatást és mindazt a segítséget amelyre ebben a nehéz időszakban szükségük lehet.

 

Felmerülő kérdése esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben: driverdesk.hu@aldautomotive.com illetve Driver Desk csapatunk telefonon is rendelkezésére áll: 0036 1 802 0222 számon.

 

Munkatársaink fáradhatatlanul dolgoznak szolgáltatási színvonalunk fenntartása érdekében a jelenlegi kihívásokkal teli időszakban is.