HÍREK

20dec.
2022

ALD Karácsonyi üdvözlet

ALD Karácsonyi üdvözlet

Karácsony közeledtével az ALD Automotive egész csapatának nevében ezúton szeretnénk köszönetet mondani egész éves bizalmukért és együttműködésükért!

 

Egy olyan világban, amelyben az életkörülmények folyamatosan változnak, cégünk elkötelezett maradt társadalmi szerepvállalásunk iránt és továbbra is  támogatjuk közösségünket. Ez év végén az ALD Magyarország a Zuglói Benedek Elek Óvoda, Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt támogatja ahol sajátos nevelési igénnyel rendelkező gyermekeket oktatnak. A tanulók szabad mozgás örömén keresztül megélt készségeinek fejlesztését 2.500.000 Ft értékű tárgyi adománnyal segítjük. Ennek keretében többek között egy nagy, többfunkciós játszóvár, négyszemélyes mérleghinta, korongléptető, mókuskerék és rugós egyensúlyozó kültéri játékeszközök kerültek beszerzésre.

 

Az intézmény igazgatójának szívhez szóló levelét ide katintva olvashatja.

 

Ez egy jó időszak arra, hogy változást hozzunk létre! Hiszünk abban, hogy az ilyen kezdeményezések jobbá teszik a világot. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

 

Kattintson a lenti videóra idei ünnepi, virtuális üdvözletünkhöz!

 

Tisztelettel:

ALD Automotive Magyarország