HÍREK

30nov.
2022

ALD nyitva tartás az ünnepi időszakban

ALD nyitva tartás az ünnepi időszakban

Az év végéhez közeledve szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy december hónapban, a két ünnep közötti munkanapokon az ALD Automotive csapata változatlan munkarendben dolgozik és fogadja kéréseit. Szolgáltatásaink elérhetősége a következőképpen alakul.

Új autó megrendelés:

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy az ünnepek alatti munkaszünet és a szabadságolások miatt előfordulhat, hogy a márkakereskedések esetleg nem tudják maradéktalanul teljesíteni a megrendeléseket. Feldolgozatlan megrendelés esetén, ha a gyártó időközben megváltoztatja a jármű árát, az hatással lehet a havi lízingdíjra is. Az esetleges kellemetlenségek, csúszások megelőzése érdekében - tapasztalataink alapján - a szükséges járművet érdemes megrendelni még az ünnepi szezon előtt, 2022. december 15-ig bezárólag. Mindezektől függetlenül az ALD csapata kéréseit folyamatosan fogadja, rögzíti és kezeli. Örömmel segítünk mobilitása fenntartásában!

Új autók átadása:

Okmányirodai ügyintézés és a kereskedések nyitva tartásától függően folyamatosan elérhető. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az okmányirodák kormányzati igazgatási szünete 2022. december 22-től 2023. január 6., péntekig tart, így az új gépjárművek forgalomba helyezése ebben az időszakban szünetel.

Használt autók visszaadása:

2022. december 15-ig kérjük az autókat lehetőség szerint leadni szíveskedjenek. Bár ezen dátum után is lehetőségük van ezt megtenni, az év végi szezon miatt szűkös lehet a telephely kapacitása amely lassíthatja a folyamatot.

ALD Assistance: 0 – 24-ig rendelkezésre áll (munkaszüneti és ünnepnapokon is)

Amennyiben fentiekkel kapcsolatban észrevételei vagy kérdései lennének, kérjük, jelezze emailben a driverdesk.hu@aldautomotive.com címen, illetve a 06-1-802-5800-as telefonszámon.

Köszönjük együttműködésüket!