HÍREK

06dec.
2021

ALD nyitva tartás az ünnepi időszakban 2021

ALD nyitva tartás az ünnepi időszakban 2021

Az év vége közeledtével ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy december hónapban az ALD Automotive csapata a két ünnep közötti munkanapokon ügyeleti rendben működik, így szolgáltatásaink elérhetősége a következőképpen alakul.

Új autó megrendelés:

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy az ünnepek alatti munkaszünet és a szabadságolások miatt előfordulhat, hogy a  márkakereskedések esetleg nem tudják maradéktalanul teljesíteni a megrendeléseket. Feldolgozatlan megrendelés esetén, ha a gyártó időközben megváltoztatja a jármű árát, az hatással lehet a havi lízingdíjra is. Az esetleges kellemetlenségek, csúszások megelőzése érdekében - tapasztalataink alapján - a szükséges járművet érdemes megrendelni még az ünnepi szezon előtt, 2021. december 17-ig bezárólag.

Új autók átadása:

Okmányirodai ügyintézés és a kereskedések nyitva tartásától függően folyamatosan elérhető.

Használt autók leadása:

2021. december 17-ig kérjük az autókat lehetőség szerint leadni szíveskedjenek. Bár ezen dátum után is lehetőségük van ezt megtenni, az év végi szezon miatt szűkös lehet a telephely kapacitása amely lassíthatja a folyamatot.

Felhívjuk figyelmét, hogy december 31.-én néhány ALD szolgáltatás korlátozottan áll rendelkezésre:

DriverDesk (Call center):

 

8.30-12.00-ig

 

 

Üzemanyag kártya tiltás ügyintézése:

 

8.30-12.00-ig

               

         

 

ALD Assistance:

(munkaszüneti és ünnepnapokon is) 0 – 24-ig rendelkezésre áll.

 

Amennyiben fentiekkel kapcsolatban észrevételei vagy kérdései lennének kérjük, jelezze emailben a következő címen: driverdesk.hu@aldautomotive.com illetve a 06-1-802-5800-as telefonszámon.

 

Köszönjük együttműködésüket!

 

Üdvözlettel:

ALD Automotive Magyarország