HÍREK

04márc.
2021

Koronavírus tájékoztatás 03.04.

Koronavírus tájékoztatás 03.04.

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri a jelenlegi járványügyi helyzet változásait, betartva a kormány és az egészségügyi hatóságok rendelkezéseit. A Kormányinfó ma bejelentett, 2021. március 8-22. életbe lépő korlátozó rendelkezéseihez kapcsolódóan szeretnénk tájékoztatni Önöket.

 

Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy az ALD Automotive az elkövetkezendő időszakban is változatlanul elérhető és ügyfelei rendelkezésére áll. ALD Kereskedelmi csapatunk és Driver Desk csapatunk is a megszokott elérhetőségeken fogadja az Önök megkereséseit.

 

Tekintettel a bevezetésre kerülő kormányzati intézkedésekre, jelen pillanatban is egyeztetünk egyes szolgáltatási területeken szerződött Partnereinkkel a korlátozások alatt várható működésük feltételeivel kapcsolatban. Amint megfelelő információval rendelkezünk, haladéktalanul és részletesen tájékoztatni fogjuk ügyfeleinket.

 

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele merülne fel ezen tájékoztatóval kapcsolatban, kérjük írjon nekünk az info.hu@aldautomotive.com és a driverdesk.hu@aldautomotive.com emailcímekre valamint központi telefonszámunkon 1-802-5800 is várjuk hívásaikat.

 

Üdvözlettel,

ALD Automotive Magyarország Kft.

 

Budapest, 2021.03.04.