HÍREK

07okt.
2020

Az ALD Magyarország is részese az évente megtett 42 millió kilométernek az OMSZ flottájában

Az ALD Magyarország is részese az évente megtett 42 millió kilométernek az OMSZ flottájában

Hozzájárulva a Covid-19 vírus okozta járvány elleni küzdelemhez az ALD Magyarország 2020. októberétől három gépjármű ingyenes, országos használatát biztosítja az Országos Mentőszolgálat számára, ezzel részt vállalva a járvány terjedésének lehetőség szerinti csökkentésében a második hullám ideje alatt.

Győrfi Pál az OMSZ Kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a felajánlott gépkocsik, mint eszközök a járványhelyzet miatt szükséges védekezésben fontos és hasznos szerepet töltenek be. Az Országos Mentőszolgálat, az alaptevékenységén, a mentési feladatok ellátásán túl, a mintavételezésekhez való kivonulásokat is végzi, mely tevékenységnek jelentős eszköz igénye van. A koronavírussal fertőzöttek számának növekedése a mintavételezésekhez való kivonulások számát is folyamatosan növeli.

Az ALD Magyarország autói – mint hatékonyságot növelő eszközforrások - a védőfelszerelések kiszállításaihoz, a járványügyi mintavételezéshez és az ehhez kapcsolódó feladatok ellátásához szükséges kiszállásokhoz szükséges mobilitás biztosításával támogatják a Mentőszolgálat áldozatos munkáját.

Ezek a gépjárművek egyenként havonta több mint 3000 kilométer megtételével járulnak majd hozzá az OMSZ flottájának 42 millió kilométeres éves futásteljesítményéhez.

 

Tekintse meg az átadáson készült fotókat itt (2020. október 6.) >>>

https://www.aldautomotive.hu/current-pages/gallery#slider_27805/2073/10237

CSR: Az ALD Magyarország korábbi szerepvállalásáról a COVID-19 járvány első hulláma alatt itt olvashat >>> https://www.aldautomotive.hu/Portals/hungary/Docs/Newsletters/2020%20Q3/CSR_Az_ALD_Magyarorsz%C3%A1g.pdf?ver=2020-10-07-130647-977