HÍREK

03ápr.
2020

Kijárási korlátozás alatt is látogathatók szervizpartnereink

Kijárási korlátozás alatt is látogathatók szervizpartnereink

A 71/2020. (III. 27.) kijárási korlátozásról szóló Kormányrendelet értelmében, szervizpartnereink továbbra is látogathatók valamint elérhetők bérautó, csereautó valamint assistance szolgáltatásaink is.

 

A lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyására az e rendeletben meghatározott alapos indokkal kerülhet sor. Továbbra is megengedett (a szociális érintkezés szabályait illetve a 1,5 méteres védőtávolságot betartva) a szállítási (4. §. o) illetve a gépjárműszerviz (4. §. p) szolgáltatások igénybevétele is.

 

Gépjármű karbantartás és abroncs szolgáltatás: Szerviz partnereink lerövidült (09:00-15:00) nyitvatartási idejére tekintettel, szíveskedjenek jóval előbb időpontot egyeztetni. Figyelembe véve a kialakult piaci helyzetet, az új abroncsok elérhetősége valamint az abroncsok szállítása tekintetében is késésekre kell számítani. Köszönjük, hogy a lefoglalt időpontjukra pontosan érkeznek.

 

Az aktuális szervizlistát mindig megtalálja honlapunkon:

https://www.aldautomotive.hu/szolgaltatasaink-alkalmazasaink/szolgaltatasaink/szerviz-szolgaltatasunk

 

A szállításra vonatkozó rendelet értelmében bérautó, csereautó valamint assistance szolgáltatásainkat is változatlanul biztosítani tudjuk Önöknek.

 

Ajánlatadás és megrendelés: Az ajánlatadás időtartama a megszokotthoz képes hosszabb lehet, partnereink meghosszabbodó visszaigazolása miatt. Tájékoztatásul közöljük, hogy egyes gyárak korlátozott vagy ideiglenesen leállított termelése miatt a szállítási határidők megnövekednek, előfordulhat, hogy nem tudunk konkrét szállítási határidőt visszaigazolni. Ebben az időszakban saját re-lease és használt autó flottánk jelenthet alternatív megoldást az Önök igényeire. Annak érdekében, hogy használóink mobilitása töretlen maradjon, javasoljuk Önöknek meglévő szerződéseik mielőbbi meghosszabbítását. Key account manager kollégáink állnak rendelkezésükre és megadnak minden szükséges információt, támogatást ezzel kapcsolatban.

 

Felmerülő kéréseik és kérdéseik esetén Driver Desk csapatunk a megszokott elérhetőségeken, változatlanul 7:30 és 17:00 között fogadja az Önök megkereséseit.

 

Üdvözlettel:

ALD Automotive Magyarország Kft.