HÍREK

10márc.
2021

Koronavírus tájékoztatás 03.10.

Koronavírus tájékoztatás 03.10.

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri a járványügyi helyzet változásait, betartva a kormány és az egészségügyi hatóságok rendelkezéseit. A jelenlegi, 2021. március 8-22. életbe lépett korlátozó rendelkezésekhez kapcsolódóan szeretnénk ismételten tájékoztatni Önöket.

 

Egyeztettünk az egyes szolgáltatási területeken szerződött Partnereinkkel a korlátozások alatt várható működésük feltételeivel kapcsolatban. Visszajelzésük alapján szolgáltatásaikban nem következik be változás, azok igénybevétele az eddigi ügyrendben történik továbbra is.  

 

Szeretnénk Önöket biztosítani arról is, hogy az ALD Automotive az elkövetkező időszakban is változatlanul elérhető és ügyfelei rendelkezésére áll. ALD Kereskedelmi csapatunk és Driver Desk csapatunk is a megszokott elérhetőségeken fogadja az Önök megkereséseit.

 

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele merülne fel ezen tájékoztatóval kapcsolatban, kérjük írjon nekünk az info.hu@aldautomotive.com és a driverdesk.hu@aldautomotive.com emailcímekre valamint központi telefonszámunkon 1-802-5800 is várjuk hívásaikat.

 

Üdvözlettel,

ALD Automotive Magyarország Kft.

 

Budapest, 2021.03.10.